Колеги пораненого екс-депутата побоюються за своє життя (Відео)


Шість версій злочину. У поліції опитали потерпілого Ігоря Турського, свідків та очевидців. Також переглянути усі відеозаписи з камер спостереження на вулицях міста.

 

 

Начальник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол розповів, що зараз опрацьовують шість версій скоєного.

 

– Перша – злочин, вчинений особами з якими потерпілий мав неприязні стосунки на ґрунті громадської діяльності, інша версія – на ґрунті активної політичної діяльності. Ми розуміємо, що були конфліктні ситуації в міській раді. Обов’язкова версія, яка переглядається, злочин вчинено особами з якими потерпілий мав конфлікти на побутовому ґрунті. Також злочин міг бути вчинений як помста. Потерпілий був свідком окремих подій. Розглядається і версія інсценування злочину, – зазначив Олександр Богомол.

 

Колеги пораненого екс-депутата побоюються за своє життя. Екс-депутат Іван Сорокаліт не розуміє, як можна бути обережним зараз, якщо напад був у публічному місці, де є камери, свідки. Щодо версій у поліції, то інсценування вважає абсурдним. Також каже, що разом з Ігорем Турським окремо не вели політичну та громадську діяльність.

 

 

– Це одна діяльність, виділити одну з іншої неможливо. Говорити, що це був за напад, ким організований не хочеться на емоціях когось десь звинувачувати, але просимо констатувати, що ми в системному непростому конфлікті, – каже Іван Сорокаліт.

 

Попередня стаття

Заради знижки в аптеці тернопільська пенсіонерка віддала понад 50 тисяч гривень

Наступна стаття

У Тернополі гімнасти дивували танцями на 6-метровій висоті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.