Замість спінера – кубик Рубіка: тернопільські школярі фанатіють від нової головоломки (Відео)

16-річний Віталій Ревасевич складає кубик Рубіка за 12 секунд. Найкращий його результат – 10 секунд. Щоправда хлопцю лише раз вдалося так швидко зібрати головоломку.

Перший кубик Віталію подарували батьки три роки тому. З того часу гра перетворилася у змагання. Свої вміння хлопець продемонтував на змагання з швидкісного складання кубика Рубіка. З результатом 14,6 секунд виборов перше місце.

Подібний захід у Центрі Науки Тернополя організовують вперше. Результати здивували навіть організаторів

– Ми організували змагання, для того щоб побачити скільки людей захоплюються швидкісним складанням кубика Рубіка. Зареєструвалося 17 учасників віком від 8 до 25 років. І ще два десятки прийшли спробувати свої сили поза конкурсом. Хоча наші змагання аматорські, всі учасники – професіонали, які повинні розвиватися і брати участь у масштабних всеукраїнських змаганнях, – розповів організатор заходу Дмитро Дем’яненко.

Конкурсанти збирали кубик Рубіка розміром 3х3. Зізнаються, є кубики які складати набагато важче

– В мене є кубик 2х2, 3х3 і 5х5. Останній складати найважче, бо там багато дрібних кубиків і треба багато крутити. Кубик Рубіка найкраща гра. Цю головоломку мають всі мої однокласники, – зізнається учасник змагань Захар Ружевський.

 

 

Попередня стаття

Квартирант-іноземець відмовився платити тернополянину за оренду житла

Наступна стаття

Заради знижки в аптеці тернопільська пенсіонерка віддала понад 50 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.