Заради знижки в аптеці тернопільська пенсіонерка віддала понад 50 тисяч гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Жителька обласного центру втратила понад 50 тисяч гривень, повіривши, що бере участь у вигідній акції. Стати учасницею розіграшу тернополянці запропонувала  невідома жінка. Вона підійшла до потерпілої на вулиці та представилась співробітником відомої торгової мережі.

 

Жінка розповіла, що зараз відбувається надзвичайно вигідна акція, переможець якої зможе виграти велику кількість призів. Як бонус, учасник також отримає чималу знижку на покупку ліків в місцевий аптеках. Саме в той момент до них підійшов перехожий, як згодом виявилось – співучасник шахрайки. Чоловік розповів, що сам нещодавно отримав подарунок.

 

Добре не подумавши, тернополянка погодилася взяти участь у розіграші. Зловмисниця попросила потерпілу підтвердити свою платоспроможність. Великої суми грошей пенсіонерка при собі не мала, тому жінки попрямували до її місця проживання. 

 

Потерпіла винесла з квартири дві тисячі доларів США та поклала їх до конверту, який надала аферистка. В нього шахрайка помістила й акційну картку, який повернула тернополянці. Незнайомка подякувала потерпілій за участь та пішла у невідомому напрямку, а жінка повернулася додому, аби залишили заощадження.

 

Про те, що стала жертвою афери мешканка обласного центру дізналася, лише через декілька годин, коли вирішила скористатися бонусною карткою. Працівники магазину повідомили, що вперше чують про акційні знижки та призи.

 

Пенсіонерка поспішила до помешкання та відкрила переданий їй конверт. Замість грошей всередині вона виявила лише нарізану газету. Ошукана жінка звернулась за допомогою до правоохоронців. Відомості про подію внесли в ЄРДР за частиною 1 статті 190 ККУ- шахрайство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Замість спінера – кубик Рубіка: тернопільські школярі фанатіють від нової головоломки (Відео)

Наступна стаття

Колеги пораненого екс-депутата побоюються за своє життя (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.