Пенсіонерка з Лановець “обміняла” понад 230 тисяч гривень на газетні вирізки

Сім тисяч доларів США та 35 тисяч гривень власних заощаджень втратила жителька Лановець. Кошти у неї виманили дві невідомі жінки. Аферистки подзвонили у дзвінок квартири потерпілої. Пенсіонерка двері відчинила. Дві жінки представилися їй працівниками соціальної служби.

 

Спочатку зловмисниці увійшли в довіру старенькій. Надалі розповіли жінці історію про те, що сьогодні вони мають можливість поміняти їй українські гривні на купюри нового зразка. Пенсіонерка погодилась та віддала аферисткам всю готівку. Навзаєм отримала конверт, наповнений газетними вирізками.

 

Після вдалого “обміну” шахрайки попрощалися із власницею квартири та пішли. Що стала жертвою зловмисниць пенсіонерка зрозуміла, коли все розповіла приятельці. Сусідка потерпілої й повідомила у поліцію. За фактом шахрайства поліцейські відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Попутник із Тернополя викрав дорогий музичний інструмент

Наступна стаття

У Теребовлянському районі на складі згоріла тонна капусти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.