«Шукати візове посольство і закордон», – кременчани про заробітки (Відео)


У зв’язку з введенням безвізового режиму в червні 2017 року, за словами Міністра соціальної політики Андрія Реви, скорочується рівень безробіття в країні. Це позитивний фактор, однак країні загрожує втрата найбільш активних і кваліфікованих кадрів. Працездатна частина населення все більше виїжджає закордон.

 

За результатами соціального дослідження найбільш схильні до еміграції українці з вищою і незакінченою вищою освітою. Приблизно четверо з кожних десяти опитаних їдуть на заробітки. Однією з причин виїзду є низькі зарплати.

 

Які заробітки є в районних центрах, зокрема у Кременці, запитали мешканців, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Школяр з Борщівщини показав Президенту, де можна взяти додаткову енергію

Наступна стаття

Попутник із Тернополя викрав дорогий музичний інструмент

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.