Сумчанин оселився в готелі тернопільського вокзалу, аби грабувати пасажирів (Відео)


На залізничному вокзалі Тернополя у жінки невідомий викрав мобільний телефон. Повідомив поліціантам про злочин син потерпілої. За словами тернополянки, зловмисник  витягнув з її кишені мобілку біля одного з торгових мафів на Привокзальному майдані. Також вона описала злодія.

 

Чоловіка, схожого за описом на ймовірного крадія, правоохоронці помітили біля входу в готель, що у приміщені вокзалу. Помітивши поліцейських, невідомий швидко забіг досередини. Затримали його поліціанти в одному із готельних номерів. Чоловік заховався в туалеті, вимкнувши світло. При поверхневому обшуку поліцейські не виявили у чоловіка крадений ґаджет. Його зловмисник заховав за батареєю в коридорі готелю, коли втікав від поліції. У скоєному затриманий зізнався.

– Під час спілкування вияснили, що вона підозрює мужчину, який направлявся до готелю, який знаходиться на території залізничного вокзалу. Як ми почали наздоганяти, він нас помітив та заховався в готелі. Після чого ми виявснили, що він там був поселений. Намагався телефон десь скинути і ми його знайшли в коридорі готелю за батареєю, – каже поліцейський  роти поліції особливого призначення Олексій Дмитрук. 

 

Під час слідства правоохоронці встановили, що  житель села Конотоп Сумської області в минулому вже неодноразово судимий за майнові злочини. Наприкінці 2016 року чоловік звільнився з місць позбавлення волі.  На Тернопільщину ж приїхав у пошуках подальших незаконних заробітків.

 

Зараз слідчі вже довели причетність чоловіка до скоєння трьох крадіжок мобільних телефонів в обласному центрі. Награбоване – вилучили.  Затриманому повідомлено про підозру, йому обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.  Тривають слідчі дії.

– Встановлено, що громадянин є жителем Сумської області. Раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів. В подільшому при проведенні обшуку в приміщенні, де проживав громадянин, виявили мобільні телефони, які згідно з оперативною інформацією, були викраденими у жителів міста Тернополя, – повідомив заступник начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Тарас Сиротюк.

Попередня стаття

Франківчанку, яка грабувала жителів Тернопільщини, затримали на Львівщині

Наступна стаття

На Борщівщині горів склад із 15-ма тонами пшениці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.