Тернопільські футзалісти змагаються за поїздку на Всеукраїнський чемпіонат (Відео)


Чемпіонат Тернопільської Вищої футзальної ліги виходить на фінішну пряму. Після першого етапу організатори розділили десять команд на дві п’ятірки. Перша бореться за призові місця, друга – за виживання. На звання чемпіона претендують “ДСО-Поділля” та “Вікторія”. Чемпіонат Вищої ліги триватиме до 11 березня.

 

— У Вищій лізі командам залишилось відіграти два тури. Переможець за пісдумками чемпіонату отримає право представити Тернопільщину на Всеукраїнському фіналі, який з 23 до 25 березня проходитиме у Києві. Нагородження призерів плануємо провести після завершення усіх ліг. Тоді зберемо команди і вручимо призи, — розповідає голова комітету футзалу Федерації футболу Тернопільської області Едуард Карапетян.

 

Нагадаємо, що змагання Тернопільської футзальної ліги відбуваються у чотирьох лігах — Вищій, Першій, Другій та Третій.

 

 

Попередня стаття

Парубок із Збаражчини збагатився на співробітниках

Наступна стаття

На вулицю лише на 10 хвилин, – педіатри застерігають від переохолодження (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.