У Бережанах чоловік до смерті побив товариша

У Бережанах житель райцентру до смерті забив жителя сусіднього села. Правоохоронці з’ясували, затриманий і загиблий між собою давно знайомі. Спільним у них було кримінальне минуле та пристрасть до оковитої. Знайомий із сусіднього села Біще часто навідувався до бережанця та залишався у нього ночувати.

 

Конфлікт виник під час застілля. Суперечка переросла у побої. Гість із кулаками накинувся на господаря будинку. Бив по голові, а коли потерпілий вже не рухався, залишив його на ліжку та пішов спати у сусідню кімнату.

 

Загиболого виявила співмешканка. Жінка побачила, що чоловік лежить і не  рухається. Спочатку спробувала його розбудити, однак той не подавав ознак життя. Після цього зателефонувала у швидку та до поліції.

 

Медики констатували смерть потерпілого. Тіло направили на судово-медичну експертизу. Підозрюваного поліцейські затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Затриманому слідчі оголосили про підозру в нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого згідно частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

 

Наразі вирішують питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Слідчі проводять досудове розслідування. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Дорожникам Тернопільщини вже три місяці не виплачують зарплати

Наступна стаття

На Монастрищині депутат виділила собі 2 гектари землі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.