Через жарт про замінування на вулиці мерзли три сотні людей (Відео)


У Тернополі з філармонії евакуювали майже 300 людей у зв’язку із загрозою замінування.

 

Як повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, інформація про вибухівку в обласній філармонії надійшла до правоохоронців 1 березня, о 10:46.

 

На місце події виїхали усі екстренні служби. В цей час в приміщенні відбувалися урочистості з нагоди другої річниці створення Держпродспоживслужби Тернопільської області. Поліцейськими евакуювано понад 200 людей. Вибухотехніки та кінологи обстежили будівлю та прилеглу територію з метою виявлення можливого вибухового пристрою. Інформація про замінування не підтвердилася.

 

Правоохоронці встановлюють особу додзвонювача. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно статті 259 ККУ України – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Попередня стаття

У тернопільській «Ниві» – сім нових футболістів (Відео)

Наступна стаття

З тернопільських «євроблях» чоловік крав номери, щоб повернути за гроші (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.