У ролі телеведучих новітнього медіа – тернопільські студенти (Відео)


Інтернет-телебачення зсередини. Студенти Галицького коледжу в студії МедіаТОР пробували ролі тележурналістів.

 

На екскурсію до «Першого інтернет-телебачення Тернопільщини Медіатор» завітали четвертокурсники спеціальності «Видавнича справа та редагування». Що таке новітнє медіа, як оперативно творять новини, як подають та доносять до сучасного глядача – на ці питання студенти почули відповіді. Та чи не найголовніше, майбутні журналісти вчилися начитували текст для сюжетів, у кріслі ведучих вели новини і самі збирали інформацію для відео новини.

 

Студент Артем Тимошенко першим проявив бажання відчути себе телеведучим. Текст новин пробував читати зі суфлера.

 

– Це досить нові відчуття, коли на тебе всі дивляться ти розумієш тебе знімають, покажуть згодом і ти переживаєш, щоб гарно виглядати, говорити і не червоніти, – ділиться враженнями хлопець.

 

Викладачі Галицького коледжу кажуть, що теорія і практика в стінах навчального закладу є надзвичайно важливою і без неї немає майбутнього для тих, хто хоче працювати за фахом.

 

– Не менш важливими і дуже корисними є такі зустрічі з професіоналами своєї справи і зустрічі в студіях, редакціях, де, справді, люди працюють. Ми сьогодні прийшли в студію інтернет-телебачення МедіаТОР, тому що це перший такий телеканал, у якому є поєднання телебачення та інтернету, – каже викладачка Галицького коледжу ім. В. Чорновола Юлія Прокопишин.

 

Збираючи інформацію для цієї відео новини, студенти обрали інтерв’юера – директора «Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» Сергія Русакова. На непередбачувані запитання довелось відповідати, зокрема, які плани в інтернет-телебачення і чи працюватиме МедіаТОР на всеукраїнському рівні.

 

– Я з дружиною давним-давно працюємо на всеукраїнському рівні, у нас є колеги по всій Західній Україні. Якщо б ми захотіли і фінансово будемо готові, то на Західну Україну спокійно можемо вийти, – розповів Сергій Русаков.

 

 

 

 

Попередня стаття

З тернопільських «євроблях» чоловік крав номери, щоб повернути за гроші (Відео)

Наступна стаття

Діяльність “нічного” грального бізнесу обурює тернополян

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.