На Тернопільщині потеплішає з наступного тижня

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На вихідні синоптики прогнозують мороз. А от потепління – з наступного тижня.

 

3 березня часом падатиме сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі – північно-східний з переходом вдень на північно-західний 9-14 метрів/секунду, місцями поривчастий. Температура вночі коливатиметься від -10 до -15 градусів морозу, вдень становитиме -6-11 градусів нижче нуля.

 

4-5 березня істотних опадів синоптики не прогнозують. На дорогах зберігатиметься ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на південно-східний 9-14 метрів/секунду. Температура повітря вночі 4 березня знижуватиметься до -10-15 градусів морозу. Денна температура -1-6 градусів нижче нуля. Температура повітря вночі 5 березня становитиме -8-13 градусів морозу, вдень -4-1 градусів нижче нуля.

 

Невеликий мокрий сніг та дощ тернополянам слід очікувати 6 березня. Термпература повітря вночі -3-8 градусів морозу, вдень -1+4 градуси тепла.

 

7 березня – невеликий мокрий сніг і дощ. Нічні температури повітря 0-5 градусів морозу, вдень 0+5 градусів тепла. Повідомили журналістам Першого інтренет-телебачення “МедіаТОР” у Тернопільському обласному гідрометцентрі.

Попередня стаття

Ветеринар з Тернополя зробила півсотні операцій з дитиною біля серця ( Відео)

Наступна стаття

На Шумщині у пожежі загинула пенсіонерка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.