Тернопільський молокозавод завдав шкоди довкіллю майже на мільйон гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Із заявою про незаконний злив молочних продуктів на території села Козлів Козівського району звернулися до екологічної існпекції представники органів місцевого самоврядування. Провівши вимірювання якісних показників грунту, екоінспекція встановила факт забруднення землі на цих ділянках. Сума розрахованих збитків, завданих навколишньому середовищу, становить 800 тисяч гривень. Відповідну інформацію передали у поліцію.

 

Слідчі з’ясували, відходи молочних продуктів на території Козлівської селищної ради злили водії автомобілів ДАФ – 33-річний та 57-річний жителі Тернополя. Чоловіки є співробітниками однієї з логістичних фірм обласного центру, яка по договору здійснює перевезення продукції місцевого молокозаводу.

 

Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 239 ККУ – забруднення або псування земель. Правопорушникам загрожує штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Пенсіонер, якого на Тернопільщині переїхав автобус, у реанімації

Наступна стаття

У Тернополі вазон завадив грузинам пограбувати квартиру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.