У Тернополі вазон завадив грузинам пограбувати квартиру

Три квартири на БАМі та масиві Канада у Тернополі пограбували впродовж лютого невідомі. Жертви крадіїв – власники квартир, розташованих на перших поверхах і не захищених ні ґратами, ні іншими засобами. До середини залазили, як правило, вночі або в робочий час. Чи є хтось дома перевіряли, продзвонюючи квартиру та кидаючи у вікна камінцями.

 

Першу крадіжку оперативники зареєстрували 18 лютого. Ще дві – протягом наступних кількох днів. Зловмисники викрадали гроші, коштовності та малогабаритну побутову техніку. Залізти до четвертого помешкання грабіжникам не вдалося. Відкриваючи вікно, на підлогу впав вазон і цей шум розбудив господиню житла.

 

Вийти на слід квартирних крадіїв правоохоронцям вдалося. Затримали чоловіків у той момент, коли ті намагалися виїхати за межі Тернопільської області. Ними виявилися 21-річний та 28-річний уродженці Грузії. Обоє уже притягувалися до кримінальної відповідальності та відбували покарання за майнові злочини на батьківщині.

 

Правоохоронці з’ясували, затримані їздили містами Київської, Франківської, Львівської та Тернопільської областей й знімали там подобово квартири. Після кожного злочину виїжджали, аби перечекати і повернутися для продовження злочинної діяльності.

 

Затриманим оголосили підозру відповідно до статті 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Грузинам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зараз вирішують питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Також  підозрюваних перевіряють на причетність до схожих злочинів як на території Тернопільської, так і інших областей. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Тернопільський молокозавод завдав шкоди довкіллю майже на мільйон гривень

Наступна стаття

Ветеринар з Тернополя зробила півсотні операцій з дитиною біля серця ( Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.