За дівчину з Тернопільщини – півтисячі доларів. Сутенера судитимуть

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Розслідування стосовно жителя Тернопільщини, який торгував жінками – завершили. Обвинувальний акт прокуратура Тернопільської області направила до суду.

 

Як розповідав сайт Першого інтернет-телебачення  Тернопільщини “МедіаТОР” уродженець одного із сіл Теребовлянського району у 2012-2013 роках перебував у Польщі. Там чоловік познайомився із власником одного із нічних клуба міста Згожелець. Від нього затриманий й отримав пропозицію, на яку погодився – постачати жінок для надання секс-послуг у розважальному закладі. За кожну особу, що «працюватиме» у цій сфері, поляк пообіцяв заплатити вербувальнику 500 доларів США.

 

Для роботи за кордоном зловмисник підшукав жінок, які перебували в скрутному матеріальному становищі. Чоловік пропонував жертвам заробіток до трьох тисяч доларів США в місяць, забезпечення проживанням у сусідній країні, належні побутові умови, можливість у будь-який час безперешкодно повернутися додому.

 

Загалом, торговець “живим товаром” завербував для надання секс-послуг чотирьох мешканок Тернопільської області. Дві жінки, яких він доправив до місця призначення, «відпрацювали» у нічних клубах термін від кількох тижнів до кількох місяців. При намаганні переправити ще двох жертв, зловмисник був затриманий правоохоронцями 19 червня 2017 року на території нейтральної зони між державними кордонами України і Польщі.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст.149 КК України – вербування, переміщення та передача людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, повторно, за попередньою змовою групою осіб. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

Діяльність “нічного” грального бізнесу обурює тернополян

Наступна стаття

У Тернополі зводять багатоповерхівки з терасами на даху (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.