Тернополянин побив дружину на очах в 11-річного сина

Сімейна сварка між подружжям в одній із тернопільських квартир на вулиці Тарнавського закінчилася побиттям. На очах в 11-річної сина батько відлупцював матір. Оскільки у 33-річної потерпілої від удару опухло око, правоохоронці викликали швидку.

 

Варто зазначити, що повідомила про конфлікт у поліцію сама ж потерпіла. Жінка пояснила правоохоронцям, що давно давно хотіла викликати поліцію, але все жаліла чоловіка.

 

У поліції припускають, що сімейний скандал між подружжям міг виникнути через алкоголь, яким і чоловік і жінка зловживають. У квартирі, за словами інспекторів, антисанітарія і неприємний запах. Відтак про цю сім’ю патрульні повідомили працівників ювенальної превенції.

 

На 41-річного дебошира інспектори склали адміністративний протокол згідно із ст.173-2 КУпАП – сімейне насильство. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Екс-депутата Турського підрізали на замовлення (Відео)

Наступна стаття

Майже 5 тисяч пляшок алкогольних напоїв виготовили в гаражі на Тернопільщини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.