Двоє кавказців залазили через вікно і грабували квартири тернополян (Відео)


Через вікно в квартиру. Група кавказців грабувала домівки тернополян в робочий та нічний час.

 

Впродовж лютого невідомі обікрали три квартири на БАМі та масиві Канада. Залізти до четвертого помешкання їм не вдалося. Відкриваючи вікно, впав вазон і цей шум розбудив господиню житла.

 

Найчастіше грабували квартири на перших поверхах з не захищеними вікнами.

 

Працівники карного розшуку Тернопілля затримали квартирних злодіїв, коли ті намагалися виїхати за межі Тернопільської області. Ними виявилася група чоловіків кавказької національності.

 

– Проникали в помешкання квартири шляхом віджиму метало пластикового вікна. Віджимали вікно викруткою, швидко заходили до квартири, де викрадали золоті вироби, грошові кошти та негабаритну побутову техніку, –розповів начальник відділу розкриття злочинів проти особи управління карного розшуку кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області Михайло Шмиглик.

 

У ході перевірки стало відомо, що чоловіки їздили містами Київської, Франківської, Львівської та Тернопільської областей й знімали подобово квартири. Після кожного злочину виїжджали, аби перечекати і повернутися для продовження злочинної діяльності. Обоє затриманих уже притягувалися до кримінальної відповідальності та відбували покарання за майнові злочини у своїй державі.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Псевдомінер тернопільського храму – у психоневрологічній лікарні

Наступна стаття

Екс-депутата Турського підрізали на замовлення (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.