У Тернополі відбулася найпрестижніша культурна подія року

Грандіозна, культурна подія «PRIME  TIME  Ternopil» відбулася нещодавно у Тернополі. Ведучими престижної вечірки були улюбленці публіки Сергій Фаля і Юрій Мікоф. Організували захід для активних та сучасних людей, які прагнуть навчатися, отримувати нові знання та досвід.

 

Розіграш цінних подарунків, прем’єри нових пісень відомих виконавців, презентація містичного кліпу та фотосесії, а також показ вишуканих ексклюзивних колецій одягу закордонних виробників очікували на гостей свята.

 

Цьогоріч на вечірці під назвою “Час екслюкзивних прем’єр” із прем’єрою нових пісень виступили артисти Masha Stpnuk, LUCA, Володимир Трач, Гриць Драпак та Саша Алексєєв. А відомому виконавцю Андрію Підложному під час шоу вручили звання Заслужений артист України.

 

Ще одним приємним подарунком став розіграш цінних подарунків серед учасників акції “Зігрійся разом з Ferrizo”. Його переможці мали змогу виграти планшети, IPhone7, а також відпочинок у Карпатах та путівки для двох у Туреччину. Отримати можливість побувати у незабутній подорожі закордоном мали шанс й молодята. Серед закоханих пар, весілля яких відбулося минулого року, а ведучими на ньому були Фаля та Мікоф, розіграли подорож у Дубаї.

 

Також серед усіх присутніх за допомогою рандомного методу розіграли путівку у Трансильванію. Саме в цій історичній області у центральній частині Румунії у замку був відзнятий відомий кліп “Вовки ” гурту “Нічлава”.

фото з соц.мереж

Попередня стаття

Через ДТП на 15 квітня – затори (Фото)

Наступна стаття

Двоє АТОвці з Тернопільщини повернули президенту нагороди

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.