Аби не танцювати, школяр із Тернопільщини “замінував” будинок вчительки

Про замінування будинку повідомила рятувальників 7 березня жителька Тернопільщини. За словами жінки, до неї на мобільний телефон подзвонив невідомий та сказав, що її помешкання може вибухнути. Аби підтвердити чи спростувати інформацію на місце події виїхали усі екстрені служби. Вибухотехніки та кінологи обстежили будівлю та не знайшли жодного вибухового пристрою.

 

Під час розслідування правоохоронці з’ясували, дзвонили з мобільного телефону, який належить неповнолітній жительці Тернопільського району. Школярка розповіла, що свій засіб зв’язку вона надала однокласникові. У тому, що телефонував викладачці, неповнолітній псевдопідривник зізнався. А жарт про замінування придумав, бо не хотів йти до неї на заняття з танців.

 

На матір школяра поліціанти склали адміністративні матеріали відповідно до статті 184 КУпАП – невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Тернопільським пасажирам видають застарілі квитки (Відео)

Наступна стаття

Таємниці догляду за бровами від тернопільського майстра-бровіста (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.