Тернопільським пасажирам видають застарілі квитки (Відео)


З початку року розрахунок пасажирів у тернопільському громадському транспорті здійснюють виключно за допомогою електронної системи проїзду з реєстрацією та видачею електронного квитка. Видавати квитки, роздруковані за допомогою валідатора, зобов’язані водії усього громадського транспорту Тернополя. Пасажирів же за безквитковий проїзд або проїзд із квитком невідповідного зразка з 1 березня штрафуватимуть.

 

На адресу Інтернет-телебачення “МедіаТОР” читач надіслав відео та повідомлення, у якому зазначив, що водій, беручи оплату за проїзд, або не видає взагалі квитка, або ж квиток невідповідного зразка. Пасажири, у свою чергу, – за словами очевидця, – беруть квиток, виданий керманичем і не вимагають, аби проїзний талон водій видрукував з валідатора.

 

Нагадаємо,з середини січня  і до 1 березня контролери у громадському транспорті проводили лише інформаційно-роз’яснювальну роботу. Досі вони давали усне попередження тим пасажирам, які здійснювали безквитковий проїзд або, які мали квитки невідповідного зразка. Надалі порушники платитимуть штраф. Його розмір відповідає 20-ти кратному розміру від вартості проїзду. Відтак, за безквитковий проїзд у тролейбусі тернополянам доведеться сплатити 60 та 80 гривень, у маршрутках – 80 та 100 гривень відповідно. Інформацію про запровадження штрафу та обов’язкову видачу водіями квитків з валідатора вже повідомляли журналісти Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР”. 

 

Попередня стаття

У Тернополі святкові букети вартують від 20 гривень до 2 тисяч (Відео)

Наступна стаття

Аби не танцювати, школяр із Тернопільщини “замінував” будинок вчительки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.