“Треновані м’язи на обличчі, – запорука краси” – тернопільська інструкторка з фейсбілдингу (Відео)

Фейсбілдинг – це краса і здоров’я нашого обличчя. Інструктор Алла Сидорук називає гімнастику лиця своєрідним спортом. За допомогою неї можна розгладити мімічні зморшки, забрати вікові провисання, покращити стан шкіри загалом. Завдяки спеціальним вправам звужуються пори, покращується колір, шкіра насичується киснем.

А займатися фейсбілдингом, каже Алла, можна з повноліття. У юному віці можна попередити майбутні дефекти, а в зрілому – триматись у формі та навіть помолодшати на кілька років.

– Займатися рекомендуємо щоденно, особливо перших два-три місяці для того, щоб шкіра, м’язи прийшли в тонус і закріпився ефект надалі.Він є накопичувальним, пізніше можна збавити темп і займатися два-три рази в тиждень. Якщо є проблемні ділянки, їх потрібно відпрацьовувати щодня, – каже Алла Сидорук.

Розпочинати гімнастику потрібно з розминки. А далі працюємо з конкретними дефектами.

– Для уникнення зморшок на лобі, робимо спеціальну вправу. Руки ставимо в замочок, пальчики мають бути на лобі та скронях, фіксуємо. Також втримуємо ледь привідкритими брівки. Тримаючи міцно лоб, штовхаємо брови вверх. Повторюємо тридцять разів, а після – розслабляємо і злегка масажуємо, –розповідає інструктор з лицевої гімнастики Алла Сидорук.

В утворенні заломів на обличчі, за словами Алли, відіграє важливу роль шкідлива міміка. Не можна морщити чоло, зводити міжбрівну зону, стискати губи та закусувати зуби.

– Така міміка тривала у часі, а отже шкідлива.

 

Не довготривала міміка не сприяє утворенню заломів та зморшок. Однією з них є усмішка. Тож посміхайтесь частіше.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Нападника на Ігоря Турського викликають до суду

Наступна стаття

У Тернополі святкові букети вартують від 20 гривень до 2 тисяч (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.