У Тернополі святкові букети вартують від 20 гривень до 2 тисяч (Відео)


Тюльпани, троянди, хризантеми… Сьогодні, 8 березня,  чоловіки метушаться  в пошуках подарунків прекрасній половині людства. Один із найпопулярніших презентів до весняного свята – букет квітів. Кажуть у цей день жінки заслуговують на найкрасивіші квіти та найприємні слова вітання.

– 8 березня – потрібне свято. Треба тішити своїх дівчат хоча б невеличкими подарунками, адже вони наш двигун, та енергія заради якої чоловікам хочеть підкорювати нові вершини, – каже тернополянин Андрій.

 

Особливо святу радіють продавці квітів.

– Асортимент квітів до 8 березня дуже великий. Сьогодні на наших прилавках на 30% більше букетів, аніж у будні дні. Можемо скомпонувати букет на будь-який гаманець. Тобто можна придбати тюльпан за 20 гривень та великий букет з екзотичних квітів за 2 тисячі, – розповідає продавчиня квітів пані Марія.

Попередня стаття

“Треновані м’язи на обличчі, – запорука краси” – тернопільська інструкторка з фейсбілдингу (Відео)

Наступна стаття

Тернопільським пасажирам видають застарілі квитки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.