На Тернопільщині чоловік виплатив екс-дружині 42 тисячі гривень

Майже 50 тисяч гривень виплатив на Тернопільщині чоловік  колишній дружині. Після розлучення суд призначив одному із подружжя аліменти у розмірі 1/4 частини на утримання неповнолітньої дитини. Чоловік  більше трьох років від цього зобов’язання ухилявся. У результаті виникла заборгованість у сумі 42 тисячі гривень.

 

Державний виконавець  неодноразово направляв боржнику виклики та попередження. Проте, правопорушник вимоги проігнорував та заборгованості за аліментами не погасив.

 

Під час проведення виконавчих дій державний виконавець застосував заходи примусового характеру, передбачені ч.9 ст.71 Закону України «Про виконавче провадження». Відтак, боржнику встановили тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами, у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічної за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії. Також  чоловіка тимчасового обмежили у праві виїзду за межі України. Відповідні копії документів надіслали боржнику.

 

У результаті проведених виконавчих дій, чоловік все ж сплатив екс-дружині всю суму боргу за аліментами.  Повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області. 

Попередня стаття

На Кременеччині у ДТП загинув 76-річний пенсіонер

Наступна стаття

На Бучаччині водій іномарки насмерть збив перехожого

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.