Через пожежу на Руській евакуювали два десятки людей

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Пожежа трапилася 11 березня о 23:04 годині в Тернополі. Вогонь спалахнув на горищі будинку на вулиці Руська, 2. Прибувши на місце, рятувальники вирішили викликати підмогу. На місці події перебували працівники двох відділень державної пожежно-рятувальної частини ДПРЗ Укправління.

 

Менш, як за годину пожежники повністю погасили загоряння. Вогонь знищив 20 метрів квадратних шиферного покриття та пошкодив його на площі 40 метрів квадратних. Під час гасіння рятувальники евакуювали з будинку 22 особи, з них 5 – діти. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

На Бучаччині водій іномарки насмерть збив перехожого

Наступна стаття

Вперше за три роки у Тернополі перевірять аптеки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.