Напередодні посівної аграріям Тернопільщини пропонують вигідні позики (Відео)


 

Керівник магазину «Патріот»  Олег Галич показує весняну колекцію одягу. Каже, вже взимку підприємець мусить дбати про те, за чим прийдуть покупці навесні. А знайти кошти, коли на полицях ще не реалізований товар не завжди вдається.

 

– Прочитали про програму і вирішили скористатися. Приватбанк порадував відсутністю бюрократичних процедур, швидкістю оформлення й отримання коштів на поточний рахунок, – розповідає директор магазину «Патріот» Олег Галич.

 

Співвласник меблевого магазину Володимир Дешевий завдяки кредитуванню від ПриватБанку  обладнав виставку та відкрив третю крамницю.

 

– Кошти були необхідні для відкриття нової точки по вулиці Київська. Інший магазин ми захотіли відкрити, щоб ширше охопити споживача і більш якісно надавати послуги меблів. Задоволений кредитуванням Приватбанку, – каже співвласник меблевого магазину «Бос» Володимир Дешевий.

 

Загалом у 2017-му Приватбанк видав понад три сотні кредитів на суму майже 40 мільйонів гривень. Цьогоріч позики  стають ще популярнішими. Лише за два місяці за додатковими коштами звернулись близько сотні підприємців.

 

– Найпопулярнішою на сьогодні  є програма КУБ – кредити українському бізнесу. Це швидке рішення такі кредити видаються буквально за два-три дні з гарною сумою фінансування від 50 тисяч до 1 мільйона гриве6нь і головне такі кредити не вимагають застави, – розповідає керівник відділення “Центральне” ПриватБанку Юлія Хаєцька.

 

Окрім підтримки бізнесу, Приватбанк вкладає й у розвитку сільського господарства. Лише за минулий рік завдяки програмі  АгроКУБ  підприємцям компенсували понад 70 мільйонів гривень на купівлю сільськогосподарської техніки.

 

– З 2018-го року уряд збільшив частку компенсації з 20 до 25 відсотків і суму компенсації практично 1 мільярд гривень. Також додається чотири нових програми різного виду компенсації від компенсації відсоткових ставок по кредитах, а також до 80 відсотків компенсації за закупівлю насіння вітчизняної селекції, – розповідає  керівник відділення «Гранд» ПриватБанку Василь Кобель.

 

Тож напередодні цьогорічної посівної аграріїв Тернопільщини запрошують у відділення Приватбанку для презентації послуг.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

У лікарні помер 22-річний тернополянин, який впав з багатоповерхівки (Відео)

Наступна стаття

Сутенерка з Дніпра організувала в Тернополі секс-бізнес

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.