“Син просить на булочку, бо в школі лиш він не купляє”, – працівник райавтодору про працю в борг

Фото з відкритих джерел

«Тернопільський облавтодор» «змилувався» над своїми працівниками. Замість повної виплати заборгованості із зарплатні за три місяці перерахували лише 30 відсотків за грудень, а це 600 гривень, – про це  електронну скриньку МедіаТОРа знову пише працівник однієї з філій “Тернопільського облавтодору”. Чоловік просить про анонімність, бо побоюється звільнення.

 

– Де ж поділися ще 70 % зарплати, куди вони пішли й до кого, в який банк під процент? Мені що робити, до кого звернутися? За газ з грудня заборгував 1500 гривень, світло 450 гривень і це з субсидією. Дружина в магазині записується у чорний зошит, вже назбиралося 400 гривень. Ще й брали в магазині найнеобхідніше.

 

Окрім комунальних платежів у сім’ї є й інші витрати. Чоловік, розповідає, що й з садочка дзвонять, щоб заплатити. “Син просить на булочку до чаю, бо в школі лише він не купляє. Але в кого й далі боргувати, коли минулі борги ще не віддали?

 

– Шановний Тернопіль Автодор, дуже вас прошу, найперше від себе, по-друге, від всіх шляхових працівників таких як я, прошу вас і благаю, виплачуйте нам те, що ми заробили, але щомісячно, будь ласка. Тоді боргів у нас не буде і такого сором

 

Нагадаємо, наприкінці лютого шляховики розповідали Першому інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР про свою проблему. Тоді у Службі автомобільних доріг повідомили, що станом на 28 лютого Міністерством фінансів не затверджено усіх паспортів на виконання бюджетних програм. У зв’язку з цим і виникла затримка із розрахунком за виконані підрядниками роботи.

Попередня стаття

Сутенерка з Дніпра організувала в Тернополі секс-бізнес

Наступна стаття

З 15 квітня вартість проїзду у Кременці може зрости

2 Comments

    Avatar
  • Шляк биїх трафив,недосить дороги полюцки невміють робити,щей своїм працівникам не хочуть платити,Банда і все,подумайте люди добрі аза що їм жити.

  • Avatar
  • Кров би їх нагла пообливала,всіх тих хто затримую,нікого і нічого не бояться,подивіться люди добрі,іне виплачують як жити і сімю отримувати,азащо комуналку оплачувати.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.