У Бережанах чоловік продав Iphone за фальшиві долари

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Житель Бережан втратив дороговартісний засіб зв’язку марки «Iphone 7». Про крадіжку чоловік повідомив у поліцію.

 

Потерпілий розповів, що розмістив оголошення про продаж мобільного телефону на інтернет – сайті «OLX». Згодом до нього зателефонував незнайомець, який погодився придбати товар. Сторони домовились про зустріч та вартість товару. Вже через певний проміжок часу краянин передав зловмиснику мобільний, а взамін отримав шість сувенірних купюр номіналом по 100 американських доларів.

 

Що кошти не справжні продавець помітив, коли повернувся додому. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження відповідно частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

У Великих Гаях чоловік погрожував дружині підірвати її гранатою

Наступна стаття

У лікарні помер 22-річний тернополянин, який впав з багатоповерхівки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.