У лікарні помер 22-річний тернополянин, який впав з багатоповерхівки (Відео)


Не приходячи до свідомості у реанімаційному відділенні тернопільської лікарні помер 22-річний хлопець. Травми юнак отримав у результаті падіння з шостого поверху недобудованого приміщення. У хлопця медики зафіксували переломами ніг та рук, а також інші численні ушкодження.

 

Нещасний випадок трапився 1 березня близько 11:30 години неподалік торгово-розважального центру на вулиці Текстильній. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

 

Причини, які призвели до смерті хлопця правоохоронці з’ясовують. Не виключають і версію самогубства. Слідчі опитують друзів та родичів, а також шукають можливих очевидців даної події. Повідомляє Досьє102.

 

 

 

Попередня стаття

У Бережанах чоловік продав Iphone за фальшиві долари

Наступна стаття

Напередодні посівної аграріям Тернопільщини пропонують вигідні позики (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.