Тернопільські обранці передадуть вимоги АТОвців і волонтерів Президенту (Відео)


Перед початком сесії бійці АТО та громадські організації зібралися на мирну акцію. Основні їхні вимоги, за словами координатора волонтерської групи «Схід та Захід єдині»  Василя Конька, прийняти закон про імпічмент, відставку Авакова і Луценка, по-третє прийняти рішення сесії Тернопільської обласної ради щодо покарання винних у подіях 3 березня 2018 року.

 

Сесію облради розпочали з виступів усіх заявлених громадських організацій учасників АТО. Представники висловлювали свої вимоги. Третього березня, каже Василь Конько, двох тернополян Віталія Решетуху та заступника командиру добровольчого батальйну «Тернопіль» Олега Іванчука жорстоко побили, кинули в сніг, ставили на коліна – за це мають відповісти.

 

– Замість того, щоб поклонитися нашим натовцям, нашим героям, котрі на Сході боронять нашу країну, вони мусять ще тут боротися за те, щоб мирно висловлювати свою позицію і говорити те, що наболіло. Події 3-го березня – це спецоперація, яку виконували за наказом спецпрезначенці, – каже голова правління ГО «ВО учасників АТО Галичини» Ружена Волянська.

 

Депутати обласної ради проголосували «за». Відтак, тепер усі звернення бійців АТО, керівників громадських організацій в одній заяві надішлють Президенту протягом тридцяти днів.

 

Попередня стаття

За стосунки із чужою дружиною житель Шумщини поплатився здоров’ям

Наступна стаття

18-річний тернополянин – чемпіон Паралімпійських ігор

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.