З 15 квітня вартість проїзду у Кременці може зрости

Відповідно до поданих розрахунків авто перевізників, керуючись підпунктом «а» пункту 2 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про автомобільний транспорт», «Про захист економічної конкуренції», «Про ціни і ціноутворення», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» рішенням виконавчого комітету від 02.03.2018р. №992 «Про погодження проекту рішення «Про встановлення економічно-обгрунтованих тарифів по перевезенню громадян в міському пасажирському транспорті загального користування у м. Кременець Тернопільської області» після 15 квітня 2018 року можливе підвищення тарифів на послуги перевезення пасажирів у м. Кременець:

–          2 грн. для дітей шкільного віку (до 17 років) в період навчального року;

–          5 грн. для решти пасажирів та провозу багажу.

Обґрунтовані скарги, заперечення та пропозиції у письмовому вигляді можна подати  до Кременецької міської ради на протязі одного місяця з дати опублікування, за адресою: місто Кременець, вулиця Шевченка, 67. Повідомля прес-служба Кременецької міської ради.

Попередня стаття

“Син просить на булочку, бо в школі лиш він не купляє”, – працівник райавтодору про працю в борг

Наступна стаття

Паперові 1, 2, 5 та 10 гривень замінять монетами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.