14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця. Це – день вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

 

Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте воно уособлює дружній український народ, яскрава національна риса і традиція якого – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

 

Українські добровольці – гордість українського народу. Саме у березні 2014 року добровольці із Самооборони Майдану вирушили на військовий полігон для проходження військової підготовки для подальшої участі у воєнних діях. Загалом у воєнному конфлікті на Сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Згодом переважна більшість із них перетворилася на військові частини, але є й такі, що продовжують залишатися незалежними формуваннями.

 

Журналісти та працівники Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» вітають Вас з Днем українського добровольця. Бажаємо Вам, міцності духу, незламної віри у перемогу, здоров’я та Божої ласки. Ви – приклад патріотизму та любові до рідної землі.

 

Слава Українським Добровольцям! Слава Україні!

 

Попередня стаття

У Тернополі студент із Польщі спалив Герб України

Наступна стаття

У Тернопіль лелеки на крилах принесуть до 9 градусів морозу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.