На Тернопільщині під колесами навантажувача загинув чоловік

Нещастя трапилося на одному із підприємств Тернопільської області. Працівник фірми, інженер з техніки безпеки, згинув у робочий час, але не на момент виконання своїх обов’язків.

 

За словами очевидців, потерпілий близько 15:00 13 березня вирішив під’їхати від КПП до складських приміщень на навантажувачі марки «SL-50». В салон не сів, а став на підніжку спецтехніки. Проте на автомобілі він не втримався, впав і потрапив під колеса. Травми31-річного жителя села Новосілка виявилися несумісними із життям. Він помер ще до приїзду швидкої.

 

За попередніми даними, кермувальник спецтехніки був тверезий. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

Попередня стаття

У Тернопіль лелеки на крилах принесуть до 9 градусів морозу (Відео)

Наступна стаття

Зі сховища тернопільського банку зникли майже 10 мільйонів гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.