Псевдородич видурив у тернополянки 4 тисячі доларів

 

У Тернополі від дій шахраїв постраждала жителька олбласного центру. За словами потерпілої, вранці на її телефон подзвонив чоловік, голос якого їй видався знайомим. Додзвонювач запевнив пенсіонерку, що це її 17-річний онук. Проте, як виявилось вже згодом, спілкувалась жінка з аферистом. Псевдородич повідомив, що йому потрібно чимала сума, аби віддати борги.

 

Старенька погодилась допомогти. Через певний проміжок часу біля квартири жінки стояв невідомий, який представився другом родича. Чоловік й забрав у пенсіонерки 3 тисячі доларів США. Цієї суми шахраєві виявилося замало. Наступного дня пройдисвіт подзвонив знову і попросив ще грошей. Тернополянка витягла зі сховку останню тисячу доларів та передала кошти дівчині. Оскільки за грішми прийшла цього разу псевдоприятелька додзвонювача.

 

Зрозуміла жінка, що її ошукали, коли все ж вирішила поговорити з онуком та дізнатися, у яку халепу він потрапив. Разом повідомили у поліцію. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Зі сховища тернопільського банку зникли майже 10 мільйонів гривень

Наступна стаття

Аби номерні знаки не вкрали, тернопільський водій возив їх у багажнику

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.