У Тернопіль лелеки на крилах принесуть до 9 градусів морозу (Відео)

Невеликий дощ, подекуди мокрий сніг та мороз прогнозують тернополянам синоптики до кінця цього тижня.

Протягом доби 14 березня вночі невеликий дощ, вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 5-10 метрів/секунду. Температура повітря вночі +2+7 градусів тепла, вдень +7+12 градусів вище 0.

15 березня – без істотних опадів. Температура повітря вночі 0+5 градусів тепла, вночі +6+11 градусів тепла.

Невеликий дощ у гідрометцентрі прогнозують у другій половині дня 16 березня. Температура повітря вночі становитиме -1+4 градусів тепла, вдень +7+12 градусів вище 0.

З 17 березня синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Тернопільщина знаходитиметься під впливом циклону, який рухатиметься з Балкан на Чорне море, що і спричинить похолодання. Цього дня тернополянам слід очікувати дощ з переходом у мокрий сніг. Впродовж доби температура повітря коливатиметься від +1 до +6 градусів тепла.

18 березня – опади у вигляді мокрого снігу та снігу. Впродовж доби -4-9 градусів морозу. Повідомили журналістам Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” у Тернопільському обласному гідрометцентрі.

 

 

Попередня стаття

14 березня – День українського добровольця

Наступна стаття

На Тернопільщині під колесами навантажувача загинув чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.