Вкрадений з автівки акумулятор тернополянин оцінював у тисячу гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Десять акумуляторів з п’яти вантажних автомобілів менш як за місяць викрав невідомий у Тернополі. Всі крадіжки відбувалися вночі, коли транспорт стояв припаркований на автостоянках. З однієї вантажівки невідомий поцупив одразу дві батареї.

 

Під час слідства правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився 37-річний житель Тернополя. Чоловік крав, аби підзаробити. У крадіжках зізнався та розповів, що батареї продавав. Цінив їх трохи більше тисячі гривень.

 

Затриманому оголосили підозру відповідно до статті 185 частин 1,2 та 3 ККУ. Зараз правоохоронці вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу та перевіряють його на причетність до схожих злочинів.Триває слідство.  Повідомляє Досьє102. 

Попередня стаття

Аби номерні знаки не вкрали, тернопільський водій возив їх у багажнику

Наступна стаття

Пенсіонерка з Тернопільщини власноруч відчинила крадієві двері

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.