На Театральному майдані – півсотні добровольців (Фото)

Вчора, 14 березня в Україні відзначили День українського добровольця. Це  день вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Українські добровольці – гордість українського народу. Саме у березні 2014 року добровольці із Самооборони Майдану вирушили на військовий полігон для проходження військової підготовки для подальшої участі у воєнних діях. Загалом у воєнному конфлікті на Сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Згодом переважна більшість із них перетворилася на військові частини, але є й такі, що продовжують залишатися незалежними формуваннями.

 

Сьогодні, 15 березня, добровольці знову зібралися, аби вшанувати пам’ять про загиблих побратимів. Вже відбулася панахида на  Микулинецькому кладовищі. А зараз на Театральному майдані тривають урочистості. Понад півсотні добровольців вітають представники влади, духовенство та небайдужі тернополяни. Також керівництво області вручили бійцям сертифікати на придбання військового спорядження. А 5 окремому батальйону добровольчої української армії подарувати бус.

 

Також сьогодні о 17:00 у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки заплановано концерт.

Попередня стаття

На об’їзній водій на «бляхах» збив дорожній знак і втік (Фото)

Наступна стаття

“Потрібно зменшити податки”, – тернополяни про виведення бізнесу із “тіні”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.