На Тернопільщину насуваються два циклони (Відео)


На вихідних майже всю країну засипле снігом. Два циклони – один за одним – прийдуть із Балканського півострова, і вже у суботу в переметах опиняться західні, центральні та північні області.

 

На Тернопільщині очікується до 15 градусів морозу та сильний вітер.

–  Перший циклон очікуємо цієї суботи. Прогнозуємо випадання мокрого снігу, місцями хуртовини, пориви вітру до 15-20 м. за секунду. Також по всій території області до 5 градусів морозу. Проте у неділю, 18 березня, очікується більш потужніший циклон з мокрим снігом, сильними поривами вітру. Також прогнозується до 15 градусів морозу, – розповідає начальник Тернопільського обласного центру з Гідрометеорології Степан Софінський.

 

У зв’язку з погіршенням погоднім умов оголошується надзвичайний стан та максимальний «червоний» рівень системи оповіщення».

Відтак тернополян просять утриматися від поїздок власним авто, не залишати транспортні засоби на проїзній частині та обабіч дороги, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Попередня стаття

Тернополян влаштувався на завод, щоб красти деталі (Відео)

Наступна стаття

Не знаю на що йдуть наші гроші, – тернополяни про роботу комунальників (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.