СБУ оприлюднила відео, де студенту-поляку зачитують обвинувачення (Відео)


В одному із тернопільських барів студент з Польщі зняв зі стіни український Герб і кинув його в камін. Те, як іноземець знущався з національної символіки, побачили керівники закладу вже наступного дня з камер відеоспостереження.

 

Правоохоронці кваліфікували випадок не просто як хуліганство. Поведінка юнака відкрито принижує гідність українців та могла призвести до розпалення міжнаціональної ворожнечі – вирішили в СБУ. Польського студента депортували на три роки. З вишу, де він навчався, його відрахували.

 

Сьогодні працівники СБУ оприлюднили кадри відео, як зловмиснику зачитують обвинувачення.

 

З метою неповаги до держави Україна, вчинив наругу у громадському місці, над стилізованим зображенням тризуба, яке за ознаками відповідає державному символу України – малому державному Гербу України. Особисто, публічно знищив шляхом спалення у каміні дерев’яний знак у вигляді тризуба, який попередньо знаходився на стіні закладу. Описані хуліганські дії спричинили різке обурення громадян України та були розцінені як акт відкритого приниження честі та гідності українців, неповаги до України її історичної спадщини вчинені представником іншої національності, – йдеться у відео.

 

Відповідно правоохоронці вирішили примусово вислати студента із Польщі за межі України  та заборонити в’їзд в нашу країну на три роки. Покинути Україну він зобов’язаний до 13 березня 2018 року.

 

Як уже розповідав сайт Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР», студент із Польщі спалив герб України  святкуючи день народження.

Попередня стаття

Не знаю на що йдуть наші гроші, – тернополяни про роботу комунальників (Відео)

Наступна стаття

Завтра поховають лейтенанта, який служив у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.