Завтра поховають лейтенанта, який служив у Тернополі

Завтра у місті Полонному Хмельницької області прощатимуться із лейтенантом Максимом Свінціцьким. Тіло 23-річного військовослужбовця контрактної служби виявили в поїзді «Хмельницький – Лисичанськ».  Відомо, що у потяг він сів 15 березня. Лейтенант повертався на передову після ротації у Тернополі, яка відбулася незадовго до Нового року. Перед цим він 120 днів служив на передовій у складі 44 Тернопільської бригади.

 

Що стало причиною смерті – остаточної версії поки що немає. Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці перевіряють обставини смерті військовослужбовця, командування військової частини А3215 призначило службове розслідування. Йдеться на сайті 44 окремої артилерійської бригади. 

 

Попередня стаття

СБУ оприлюднила відео, де студенту-поляку зачитують обвинувачення (Відео)

Наступна стаття

18 березня – День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.