18 березня – День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення.

Сьогодні – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. У Радянському Союзі цей день почали відзначати з 1966 року у четверту неділю липня. Пізніше, за Указом Президіуму Верховної Ради СРСР його святкування перенесли на третю неділю березня. В Україні це свято закріплене відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року.

 

Цьогоріч День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припав на 18 березня.

 

А чи знаєте Ви, що звичайний папір розкладається за 2 роки? Консервні банки – за 10 років, а викинуті батарейки – років за 100. Пластикові пляшки – за 200, а алюмінієві банки – за 500 років. Проте найдовше “живе” скло, – щоб воно “зникло” самостійно, потрібно близько 1000 років. Тож дякуємо тим людям, які справляються з цими питаннями в той час, коли багато хто з нас ще солодко спить. За чисте і затишне місто.

 

Колектив Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” щиро вітає працівників сфери ЖКГ та побутового обслуговування населення з професійним святом. Бажаємо Вам міцного здоров’я, приємних ввічливих людей на життєвому шляху та теплих сонячних днів. З святом!
Попередня стаття

Завтра поховають лейтенанта, який служив у Тернополі

Наступна стаття

ЗНО-2018: у МОН визначають крайній прохідний бал

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.