На дорогах Тернопільщини ожеледиця (Відео)


Сніг у Тернополі почав падати в суботу близько обіду. На ранок неділі білим покривалом було вкрито все довкола. Температура повітря із плюсової опустилась до – 9. На дорогах міста – ожеледь.

 

За даними обласного  Гідрометцентру, холодна погода на Тернопільщині збережеться протягом тижня.

 

– 17 березня опади по області випадатимуть нерівномірно: у вигляді дощу з поступовим переходом вдень у мокрий сніг (південна частина області), у вигляді дощу з переходом вранці у мокрий сніг (центральна та західна частини області) та лише на півночі опади розпочнуться у вигляді мокрого снігу з поступовим переходом у сніг, – зазначила завідувач сектору організації робіт Тернопільського обласного гідрометцентру Оксана Софінська.

 

У зв’язку з цим, у міськраді просять тернополян при можливості утриматися від поїздок власним авто, не залишати транспортні засоби на проїзній частині та обабіч дороги, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Пішоходів та водіїв –  бути максимально уважними, адже під час інтенсивних снігопадів світлофори працюватимуть у миготливому режимі.

 

Також нагадують  підприємствам, які обслуговують житловий фонд, та представникам ОСББ про необхідність забезпечити розчищання та посипання протиожеледною сумішшю прибудинкові території, аби у разі необхідності забезпечити проїзд машин швидкої допомоги тощо.

 

19 березня навчання у школах Тернополя, за потреби, учні можуть пропустити. За цей день прогулу довідку приносити не потрібно.

Попередня стаття

ЗНО-2018: у МОН визначають крайній прохідний бал

Наступна стаття

На Тернопільщині можуть обмежити рух великовагового транспорту

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.