У центрі Тернополя Путіна відправляли на Марс

Сьогодні у Росії обирають Президента. Вибори, – умовність, – стверджують політологи, адже знову президентом стане Путін. Відтак у Тернополі відбулася акція «Путін на Марс!». Висловити свою думку щодо виборів у країні, яка стала військовим агресором, прийшло чимало активних молодих людей.

 

Представники молодіжних громадських організацій і студентських колективів зібралися в центрі Тернополя. Акцією «Путін на Марс» тернопільські активісти хотіли показати абсурдність ситуації, яка відбувається у Росії. «Путін заявляв, що Росія збирається колонізувати Марс. Тому ми прийшли побажати туди йому щасливої дороги», – відзначила студентка Юлія Брик.

 

Учасники акції наголошували, що жителі Криму не можуть приєднуватися до російських виборів. «Крим – це частина нашої держави. Цією акцією ми хочемо на цьому наголосити. Ми солідарні з багатьма активними молодими людьми по всій державі. Хочемо сказати жителям Криму – ви це Україна», – каже учасниця акції Ірина Барчук.

 

Підтримали акцію «Путін – на Марс» і представники Українського козацтва.

Фото з соцмереж

 

 

Попередня стаття

Водія, який насмерть збив дівчину на Бандери – ув’язнили

Наступна стаття

Тернопільським учасникам АТО замість землі пропонують гроші

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.