20 березня – Міжнародний день щастя

20 березня – Міжнародний день щастя. Бути щасливим зобов’язаний кожен! Щасливі люди, то наче птахи, їх не лякають ні вітри, ні спека.
Рецепт щастя – індивідуальний. Те, що одного радує, в іншого може викликати зовсім іншу реакцію. Проте перебувати у цьому дивовижному стані всебічного задоволення прагнуть усі. В багатому чому відчуття щастя залежить від внутрішньої свободи людини, її вміння задовольнятися тим, що вона має. Іноді, стверджуючи, що вона нещаслива, людина не усвідомлює всієї цінності вже отриманих дарів, таких як хороше здоров’я, родина, друзі. Адже для когось це може бути неосяжною мрією. І тільки втративши це все, усвідомлюємо і розуміємо – птаху щастя прогнали самі, злегковажили нею, не вберегли. А подальше її здобуття чи повернення може вартувати великих і неймовірних зусиль, неабиякої кількості сил та часу.
Колектив Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР”  бажає усім навчитися радіти малому. Адже це не так важко і під силу кожному з нас. Щастя і радість – це брати близнюки. Задовольняючись малим, набагато легше отримати більше! Будьте щасливі, зі святом!
Попередня стаття

Тернополем їздив п’яний водій, який ніколи не отримував водійського посвідчення

Наступна стаття

За зламані у Тернополі дерева зловмиснику загрожує тюрма

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.