22 березня – День таксиста

22 березня – День таксиста. Міжнародне професійне свято сьогодні відзначають працівники численних таксомоторних парків і приватних таксі. Саме в цей день, в далекому 1907-му році на вулиці столиці Великобританії Лондона виїхали перші автомобілі, обладнані спеціальними лічильниками, відомими нам зараз як таксометри.

 

Робота таксиста, здавалося б, не сама трудомістка, проте далеко не кожен водій має бажання працювати на цій посаді. Робота ця – різностороння, цікава, спонукає до спілкування з різним типом людей. У цей же час – вона є небезпечною. Щоб бути водієм таксі, мало просто вміти керувати транспортним засобом і добре знати можливі маршрути проходження. Потрібно бути і психологом, і механіком, знаходити по можливості швидкі та ефективні рішення в найрізноманітніших незвичних ситуаціях.

 

Колектив Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” щиро вітає із професійним святом усіх таксистів. Дякуємо Вам за можливість у будь-який час мати можливість дістатися необхідного нам місця. Бажаємо Вам міцності духу, завше зеленого світла, хороших і якісних доріг та вдячних і щедрих пасажирів. З святом Вас!
Попередня стаття

У Тернополі чоловік намагався викрасти у колишньої дружини спільну доньку (Відео)

Наступна стаття

В Австрії помер 82-річний священник з Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.