У Тернополі чоловік намагався викрасти у колишньої дружини спільну доньку (Відео)


Фото з відкритих джерел

В інтернет-мережі з’явилося відео, на якому чітко видно, як чоловік з приміщення навчального закладу Тернополя виносить дитину. Трапилося це 14 березня на території місцевого навчального закладу. Невідомий, тримаючи на руках дівчинку, спіткнувся та впав. В результаті дитина отримала тілесні ушкодження.

 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, незнайомець – рідний батько дитини, який мешкає у Києві. Проте з мамою дівчинки вони розлучені. Чоловік неодноразово звертався в правоохоронні органи з заявою про те, що колишня дружина неналежно виконує батьківські обов’язки, погано виховує їхню десятилітню доньку та жорстоко з нею поводиться.

 

Представники ювенальної превенції розглянули скаргу та перевірили усю інформацією – викладене у заяві не підтвердилося. Дівчинка добре вчиться, відвідує школу та зарекомендувала себе, як старанна, працелюбна і дисциплінована дитина. 

 

Мама малолітньої стверджує, що переживає, аби колишній чоловік не викрав і силою не вивіз дитину за кордон. За її словами, донька також боїться наодинці залишатися з татом, оскільки той неодноразово погрожував її викрасти. 

 

Подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Мама дівчинки також звернулася в суд щодо позбавлення колишнього чоловіка батьківських прав. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Папа Франциск видалив з монашого стану 9 монахів з Тернопільщини

Наступна стаття

22 березня – День таксиста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.