Матір польського студента привезла новий Герб замість спаленого (Відео)


Український тризуб повернувся. Мати польського студента, який спалив малий державний символ в одному з тернопільських барів  привезла новий. І разом із керівником закладу харчування повісили його на місце.

 

Жінка розповідає: приїхала спеціально, бо розуміє наскільки кожній нації дорогі державні символи. А ще їй прикро, що син так вчинив.

 

У закладі пояснюють, на студента не заявляли, бо він вже на наступний день пообіцяв відшкодувати виготовлення нового Герба.  Та рішення депортувати 19-річного студента на три роки прийняли  правоохоронці.

 

– Ми знайшли цього чоловіка, запросили польського консула сюди, провели розмову, але правоохоронні органи працюють і прийняли рішення, яке ми підтримуємо – зазначив співвласник бару «Коза» Олег Макогін.

 

Керівник закладу каже: таким жестом представниці сусідньої держави  вражені.

 

– Бачу сьогодні дійсно, що мама дуже і дуже приємна жінка, яка переживає і за сина, і за Польщу, і за Україну, і за те, щоб в нас усіх було все добре, – відзначив пан Олег.

 

Як уже розповідав сайт Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» на початку березня компанія польських студентів святкувала день народження у залі бару  біля каміну. В мить один із хлопців підвівся, вхопив дерев’яний державний  герб і спалив його. Одразу потому поляка відрахували з вишу і депортували з країни.

 

 

Попередня стаття

“Стрілки годинника перевести легше, ніж перелаштувати організм”, – тернополяни про літній час (Відео)

Наступна стаття

Сотня тернополян протестують проти забудови на вулиці Довженка (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.