Погода тішитиме тернополян теплом і сонцем

На Тернопільщину йде потепління. Правда, поки що незначне. Однак температурні показники поступово підвищуватимуться. Метеорологи передбачають незначні нічні заморозки, а вдень стовпчики термометра можуть підвищуватися до десяти градусів тепла.

 

Цими вихідними опадів майже не передбачають, проте місцями в регіоні можлива мінлива хмарність, вночі та вранці спостерігатимуться тумани. Також метеорологи попереджають про сильний вітер. За прогнозами Тернопільського гідрометеоцентру, значно вищі температурні показники спостерігатимуться упродовж наступного тижня.

 

«Погоднім умовам області упродовж доби буде характерною мінливість і перепади температурних показників. Вдень передбачається 4 – 6 градусів тепла, місцями температура повітря підвищуватиметься до 8 – 10 градусів тепла, вночі стовпчики термометра триматимуться на нулю. Вітер змінних напрямків 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру. По всій території регіону опадів не передбачається», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

 

За словами метеорологів, у третій декаді березня погодним умовам регіону будуть властиві різкі перепади температурних показників. Це може негативно позначитися на самопочутті метеозалежних людей.

Попередня стаття

Степан Кондира

Наступна стаття

“Стрілки годинника перевести легше, ніж перелаштувати організм”, – тернополяни про літній час (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.