Степан Кондира

Вчора, в надвечірря, в Німеччину, мені телефонували із Сполучених Штатів! Був подивований! Людина на тому кінці проводу, українською мовою, представилася представником сенатора Мак’кейна і запропонувала прийняти пропозицію в дискусії Українського конгресу, що відбудеться в Європі, по висунення Кандидата в Президенти України особу від Конгресу українців, яка проживає в Україні і є її резидентом. Дискусія має бути, як дзеркало під мікроскопом, де кандидат буде обраним із декількох претиндентів після обговорення програми кандидата виведення держави із корупції і шляхів із економічної кризи.
Як грім серед ясного неба!..

А що, українці, може спробувати? Яка Ваша думка, нарід? Краю Шевченківого, Нечуя-Левицького, Лесі Українки, Івана Франка! Ваше слово, може мати вагу золота для прийняття мною рішення!

Джерело сторінка в Фейсбук.

Попередня стаття

Жителям Тернопільщини пропонують провести годину без електроенергії

Наступна стаття

Погода тішитиме тернополян теплом і сонцем

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.