Сотня тернополян протестують проти забудови на вулиці Довженка (Фото)

У Тернополі на вулиці Довженка сьогодні зібралося сотня мешканців міста. Люди протестують проти забудови. Біля житлових будинків до кінця року має з’явитися магазин автозапчастин з мийкою та міні-баром.

 

Свою незгоду з будівництвом автомийки  250 тернополян підтвердило підписами. Кажуть, не встигли зрозуміти чому вирізали дерева у скверику, як одразу місце обгородили парканом. Через декілька днів заїхала техніка.

 

Люди кажуть, їхня вулиця, біля об’їзної, повітря забруднене. А коли збудують автомийку, то навіть кватирки не зможуть влітку відкрити.

 

 

 

 

Попередня стаття

Матір польського студента привезла новий Герб замість спаленого (Відео)

Наступна стаття

Тисячі тернополян долучилися до Хресної ходи вулицями міста (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.