Мертвого чоловіка знайшли на Тернопільщині, на тілі – численні рани (Відео)


Тіло чоловіка з численними ранами знайшли у Підволочиську. Випадок стався 26 березня.  Правоохоронці знайшли на тілі ознаки насильства. У ході розслідування з’ясувалося, що до загибелі чоловіка причетний співмешканець його рідної сестри.

 

У скоєному він зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК України. Підозрюваний розповів, що під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, який переріс в бійку.

 

Свідком усього була сестра загиблого. Жінка каже, що брат вдарив її в обличчя, а цивільний чоловік заступився та штовхнув кривдника. Останній впав та вдарився головою об чугунну батарею, розбивши голову. Проте свідомості не втрачав, рану родичка обробила антисептиком і тріо продовжило випивати. Ночувати брат відмовився та пішов додому. Вранці його тіло господарі виявили біля будинку і вирішили занести до середини, викликавши медиків та поліцію. Поруч лежала і сокира.

 

Від чого і як помер чоловік встановить судово-медична експертиза. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Триває слідство.

 

Попередня стаття

Поблизу Бережан під кригу провалився рибалка

Наступна стаття

У центрі Тернополя нацгвардійці виконали бойовий танець

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.