На Тернопільщині рятувальників лелек визволяли з допомогою техніки

Фото Marichka Yurchak

На Тернопільщині рятувальники лелек самі потребували допомоги. Шукаючи птахів, вони застрягли у болоті. Визволяли їх за допомогою трактора. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Marichka Yurchak. 

– Вчора наша місія з порятунку лелек ледь не перетворилася в операцію з визволення нас самих, коли ми застрягли в полі та чекали трактор у багнюці з голови до ніг. Але тепер ми знаємо, що деякі дороги взимку (навіть коли це 24 березня) існують лише на gps.
Кучеряві села Тернопільського району, а далі Баварія і брейгелівські пейзажі…
Блукання по мочарах навколо річки Гнізни у промоклих капцях і ось – нарешті зграя цих українських фламінго у всій красі! Я нарахувала їх більше 70, – написала дівчина у повідомленні.

Фото Marichka Yurchak
Фото Marichka Yurchak
Фото Marichka Yurchak
Попередня стаття

«Нива» стартує у Другій лізі з новими футболістами (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські зоозахисники збирають гроші на притулок для тварин

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.